فارسی | English


 

به هیات پزشکی ورزشی استان تهران خوش آمدید            

   پنجشنبه 5 دي 1403


رهبر معظم انقلاب 99 را سال "جهش تولید" نامگذاری کردند.








دوره های آموزشی


دوزه آموزشی آنلاین " باید ها ونبایدها ی مقابله با کرونا "برگزار گردید

کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان تهران این دوره آموزشی را به صورت رایگان برای عموم برگزار نمود


دوره آنلاین برخورد با اورژانس های پزشکی درمیادین ورزشی ۲

به گزارش کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان تهران دوره اول برخورد با اورژانس های پزشکی درمیادین ورزشی با استقبال ورزشکاران ومربیان برگزار گردید


باید ها ونبایدهای مقابله با کرونا

کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان تهران درنظر دارد دوره آنلاین باید ها ونباید ها ی مقابله با کرونا را در ۲۰ ام اردیبهشت ماه سال جاری ساعت ۱۶ الی ۳۰ /۱۷ رایگان برگزار نماید .



 آرشیو دوره های آموزشی


مطلب روز


شناخت ویروس کرونا

کرونا ویروس یک واحد ژنتیکی عفونی است


پرمعناترین لایه شخصیت هرفرد"هسته روان شناختی" است.

شخصیت یک فرد با سه لایه مشخص نشان داده می‌شود. سطحی‌ترین آن "رفتار وابسته به نقش" فرد دراجتماع است. اما عمیق‌ترین و پرمعناترین لایه "هسته روان شناختی" است.



آمار بازديد


 

.


در مورد چربی ها بیشتر بدانیم

چربی های موجود در رژیم غذایی منبع تولید انرژی- تامین کننده اسیدهای چرب ضروری بدن- حامل یا لازم برای ساخت برخی از ویتامین ها (A-D-E-K ) و انواعی از چربی ها برای سلامت قلب مفید هستند. 25 درصد از میزان کالری روزانه می تواند با مصرف چربی های سالم به دست آید.
انواع چربی ها:
1. چربی غیراشباع:
• A چربی غیراشباع با یک باند مضاعف = چربی سالم
• B چربی غیراشباع با دو یا بیش از دو باند مضاعف = چربی سالم
2. چربی های اشباع= برای سلامت قلب ضرر دارند.
3. چربی ترانس = برای سلامت مضر هستند.
4. کلسترول
A چربی غیراشباع با یک باند مضاعف در روغن های گیاهی وجود دارد مثل روغن زیتون روغن آواکادو- روغن کانولا- روغن بادام زمینی
B چربی غیر اشباع با دو یا بیش از باند مضاعف در ماهی و دانه آفتابگردان و دانه ذرت و کتان و کنجه و سویا وجود دارد. اسیدهای چرب امگا 3 در ماهی سالمون و ساردین- گردو و سویا و لوبیای سویا وکتان وجود دارد و انواع چربی های غیر اشباع با دو یا بیش از دو باند مضاعف می باشد مصرف هفته ای 2 بار ماهی بصورت غیر سرخ کرده توصیه می شد
چربی های اشباع: در منابع حیوانی مثل گوشت و لبنیات و همچنین در روغن نارگیل و کره کاکائو وجود دارد و باعث افزایش کلسترول LDL و بروز بیماری های قلبی عروقی و سکته می شود. مصرف غذاهای پرچرب مثل سوسیس، کالباس و پیتزا همین عارضه را دارد.
چربی های ترانس: این نوع چربی ها در روند هیدروژناسیون روغن های مایع و تبدیل آنها به روغن جامد پدید می آید- روغن مارگارین هم دارای این اسید چرب مضر می باشد در خوراکی هایی مثل چیپس- ذرت بوداده و غذاهای سرخ شده مثل ماهی، سیب زمینی و مرغ سرخ شده این چربی مضر وجود دارد. بنابراین باید تا حد امکان از سرخ کردن غذاها خودداری کرد و یا از روغن های غیر اشباع مخصوص سرخ کردن با حرارت کم و زمان کوتاه استفاده کرد.
کلسترول: این چربی در ساختمان سلول های بدن و هورمون ها و نمک های صفراوی بکار می رود و در روغن های حیوانی و زرده تخم مرغ وجود دارد. بنابراین مصرف به مقدار لازم تخم مرغ برای سلامت بدن مفید است ( سه عدد زرده در هفته )
دکتر هما عابدی فر
نایب رئیس هیأت پزشکی ورزشی استان تهران

تاريخ  ارسال:سه شنبه 30 آبان 1391 - 14:05

کد:10036-1403





پيوندهاي مرتبط



تازه هاي علمي


آگهي و تبليغات









نظرات و پيشنهادات



فرم خام ارزیابی



پوستر دوره هاي آموزشي


کليه حقوق خبری و تصويری متعلق به هيات پزشكي ورزشي استان تهران می باشد.