فارسی | English


 

به هیات پزشکی ورزشی استان تهران خوش آمدید            

   چهارشنبه 25 دي 1403


رهبر معظم انقلاب 99 را سال "جهش تولید" نامگذاری کردند.








دوره های آموزشی


دوزه آموزشی آنلاین " باید ها ونبایدها ی مقابله با کرونا "برگزار گردید

کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان تهران این دوره آموزشی را به صورت رایگان برای عموم برگزار نمود


دوره آنلاین برخورد با اورژانس های پزشکی درمیادین ورزشی ۲

به گزارش کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان تهران دوره اول برخورد با اورژانس های پزشکی درمیادین ورزشی با استقبال ورزشکاران ومربیان برگزار گردید


باید ها ونبایدهای مقابله با کرونا

کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان تهران درنظر دارد دوره آنلاین باید ها ونباید ها ی مقابله با کرونا را در ۲۰ ام اردیبهشت ماه سال جاری ساعت ۱۶ الی ۳۰ /۱۷ رایگان برگزار نماید .



 آرشیو دوره های آموزشی


مطلب روز


شناخت ویروس کرونا

کرونا ویروس یک واحد ژنتیکی عفونی است


پرمعناترین لایه شخصیت هرفرد"هسته روان شناختی" است.

شخصیت یک فرد با سه لایه مشخص نشان داده می‌شود. سطحی‌ترین آن "رفتار وابسته به نقش" فرد دراجتماع است. اما عمیق‌ترین و پرمعناترین لایه "هسته روان شناختی" است.



آمار بازديد


 

.


فشار عصب اولنار در ناحیه آرنج

عصب اولنار حس انگشت پنجم و نیمه داخلی انگشت چهارم دست را تامین می کند عواملی که سبب ضایعه در این عصب می شوند عبارتند از: در رفتگی کامل یا ناقص مفصل آرنج، افزایش زاویه آرنج، زائده های استخوانی، اصابت ضربه، جابه جا شدن عصب بدلیل شلی بافت های نرم، کیست های غشای سینویال و روماتیسم مفصلی . این ضایعه در ورزشکاران پرتاب وزنه و دیسک نیز شایع است. برای شروع پرتاب، آرنج در فلکسیون (خم)، مچ دست در اکستانسیون (صاف) و بازو در ابداکسیون (دور از بدن) است در این حالت فشار داخل عصب بالا می رود.
برای تشخیص ضایعه می توان از بیمار خواست تا آرنج را در فلکسیون کامل (وضعیت کاملاً خم کند) مدتی نگه دارد ظاهر شدن درد و اختلال حس و یا تشدید آن از علائم مثبت این تست است. علائم درگیری شامل درد، اختلال حسی، ضعف عضلات واشکال در انجام حرکات ظریف، کاهش قدرت دست و تغییر شکل آن (claw hand) است.
درمان:
درمان غیرجراحی شامل آتل گیری به خصوص در شب و استفاده از داروهای ضدالتهابی و مصرف ویتامین B6 است در حالتی که آرنج در اکستانسیون کامل است عصب در کمترین کشش قرار دارد این وضعیت برای بی حرکتی در بیماران غیرقابل تحمل است لذا آرنج را در وضعیت 30 تا 40 درجه فلکسیون (خم) در آتل قرار می دهند بهتر است مچ دست نیز در آتل بماند در ورزشکاران تصحیح وضعیت پرتاب نیز مهم است.
از درمان های غیر جراحی دیگر Nerve mobilization است که در زمانی که عصب تحریک پذیر نیست پیشنهاد می شود. پیشگیری از ایجاد تغییر شکل با متحرک کردن مفاصل، تقویت عضلات ضعیف شده و کشیدن عضلات کوتاه شده نیز صورت می گیرد. آموزش های لازم به بیمار در مورد اصلاحات لازم در مورد کار، استراحت کردن و ورزش ها داده می شود.
با درمانهای غیر جراحی از شروع ضایعه معمولاً علائم در عرض 3 هفته کاهش می یابند در صورت عدم موفقیت در درمان های غیرجراحی، جراحی صورت می گیرد.
درمان های بعد از جراحی شامل آتل گیری به مدت 7 روز و شروع تمرینات افزایش دامنه حرکتی و تقویت عضلانی بعد از برداشتن آتل است بازآموزی حسی و متحرک کردن بافت اسکار به منظور جلوگیری از چسبندگی های آن و در صورت لزوم حساسیت زدایی نیز انجام می شود. جهت متحرک کردن بافت اسکار، می توان از امواج ماوراء صوت و ماساژ فریکشن عرضی استفاده کرد.

مریم دلنواز (فیزیوتراپیست)
مسئول کمیته توانبخشی
هیأت پزشکی ورزشی استان تهران

تاريخ  ارسال:يكشنبه 5 خرداد 1392 - 10:22

کد:10117-1403





پيوندهاي مرتبط



تازه هاي علمي


آگهي و تبليغات









نظرات و پيشنهادات



فرم خام ارزیابی



پوستر دوره هاي آموزشي


کليه حقوق خبری و تصويری متعلق به هيات پزشكي ورزشي استان تهران می باشد.