فارسی | English


 

به هیات پزشکی ورزشی استان تهران خوش آمدید            

   چهارشنبه 2 بهمن 1403


رهبر معظم انقلاب 99 را سال "جهش تولید" نامگذاری کردند.








دوره های آموزشی


دوزه آموزشی آنلاین " باید ها ونبایدها ی مقابله با کرونا "برگزار گردید

کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان تهران این دوره آموزشی را به صورت رایگان برای عموم برگزار نمود


دوره آنلاین برخورد با اورژانس های پزشکی درمیادین ورزشی ۲

به گزارش کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان تهران دوره اول برخورد با اورژانس های پزشکی درمیادین ورزشی با استقبال ورزشکاران ومربیان برگزار گردید


باید ها ونبایدهای مقابله با کرونا

کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان تهران درنظر دارد دوره آنلاین باید ها ونباید ها ی مقابله با کرونا را در ۲۰ ام اردیبهشت ماه سال جاری ساعت ۱۶ الی ۳۰ /۱۷ رایگان برگزار نماید .



 آرشیو دوره های آموزشی


مطلب روز


شناخت ویروس کرونا

کرونا ویروس یک واحد ژنتیکی عفونی است


پرمعناترین لایه شخصیت هرفرد"هسته روان شناختی" است.

شخصیت یک فرد با سه لایه مشخص نشان داده می‌شود. سطحی‌ترین آن "رفتار وابسته به نقش" فرد دراجتماع است. اما عمیق‌ترین و پرمعناترین لایه "هسته روان شناختی" است.



آمار بازديد


 

.


ورزش و مواد معدنی

هنگام فعالیت های ورزشی نیاز به مصرف بسیاری از مواد معدنی در ورزشکاران افزایش می یابد.
به عنوان مثال نیاز به کلسیم و سدیم در ورزشکاران افزایش می یابد ، زیرا کلسیم در افزایش چگالی استخوانی، از بین رفتن فشارهای ناشی از ورزش و افزایش توان ورزشی نقش بسزائی ایفاد می کند . سدیم در واکنش های شیمیائی و تعادل الکترولیتی نقش اساسی دارد.
همچنین نیاز به منیزیم افزایش می یابد زیرا منیزیم در سوخت و ساز مواد مغذی و تواید انرژی شرکت می کند. نیاز به فسفر بدلیل نقش در تنظیم انرژی بصورت ATP ، تعادل اسید و باز و در نتیجه ارتقاء توان ورزشی افزایش می یابد. نیاز به روی زیادتر می شود زیرا روی جزء ساختمان بسیاری از آنزیم هایی است که در سوخت و ساز مواد مغذی شرکت می کنند و به همراه مس و آهن در سنتز هموگلوبین و خونسازی دخالت دارد.
نیاز به مصرف مس به دلیل نقشی که در افزایش درصد جذب آهن، سنتزمیلین،سنتزفسفو لیپیدها ،استحکام بافت پیوندی و آزاد سازی انرژی از مواد مغذی دارد افزایش می یابد و بالاخره نیاز به آهن بدلیل نقش در انتقال اکسیژن به صورت همو گلوبین و میو گلوبین و خونسازی بیشتر می شود.
بنابراین مواد معدنی در تأمین سلامت ورزشکاران از جایگاه ویژه ای برخوردارندو در رژیم غذائی آنها باید این مواد با ندازه کافی و به مقدار توصیه شده گنجانده شود. باید به کمبود آهن و کلسیم در ورزشکاران زن حساس بود و در غذای روزانه آنها مقدار کافی از این مواد معدنی قرار داد.
دکتر اسکندر رحیمی - مسئول کمیته تغذیه و بهداشت هیأت پزشکی ورزشی استان فارس

تاريخ  ارسال:شنبه 21 تير 1393 - 09:29

کد:10247-1403





پيوندهاي مرتبط



تازه هاي علمي


آگهي و تبليغات









نظرات و پيشنهادات



فرم خام ارزیابی



پوستر دوره هاي آموزشي


کليه حقوق خبری و تصويری متعلق به هيات پزشكي ورزشي استان تهران می باشد.