فارسی | English


 

به هیات پزشکی ورزشی استان تهران خوش آمدید            

   چهارشنبه 25 ارديبهشت 1403


رهبر معظم انقلاب 99 را سال "جهش تولید" نامگذاری کردند.








دوره های آموزشی


دوزه آموزشی آنلاین " باید ها ونبایدها ی مقابله با کرونا "برگزار گردید

کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان تهران این دوره آموزشی را به صورت رایگان برای عموم برگزار نمود


دوره آنلاین برخورد با اورژانس های پزشکی درمیادین ورزشی ۲

به گزارش کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان تهران دوره اول برخورد با اورژانس های پزشکی درمیادین ورزشی با استقبال ورزشکاران ومربیان برگزار گردید


باید ها ونبایدهای مقابله با کرونا

کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان تهران درنظر دارد دوره آنلاین باید ها ونباید ها ی مقابله با کرونا را در ۲۰ ام اردیبهشت ماه سال جاری ساعت ۱۶ الی ۳۰ /۱۷ رایگان برگزار نماید .



 آرشیو دوره های آموزشی


مطلب روز


شناخت ویروس کرونا

کرونا ویروس یک واحد ژنتیکی عفونی است


پرمعناترین لایه شخصیت هرفرد"هسته روان شناختی" است.

شخصیت یک فرد با سه لایه مشخص نشان داده می‌شود. سطحی‌ترین آن "رفتار وابسته به نقش" فرد دراجتماع است. اما عمیق‌ترین و پرمعناترین لایه "هسته روان شناختی" است.



آمار بازديد


 

.


پای صحبت کارشناس تغذیه هیات پزشکی ورزشی استان تهران
کیوانمرز: با رعایت تغذیه مناسب، از برکات ماه مبارک رمضان بیشتر بهره مند شوید

کارشناس تغذیه هیات پزشکی ورزشی استان تهران تاکید کرد: روزه داران عزیز می‌توانند با رعایت تغذیه مناسب، ضمن حفظ سلامت جسمانی از برکات این ماه بیشتر بهره مند شوند.
به گزارش روابط عمومی هیات پزشکی ورزشی استان تهران، لاله کیوانمرز در خصوص نکات لازم تغذیه ای، در ماه مبارک رمضان گفت: وعده سحری در ماه رمضان مانند وعده صبحانه در روزهای عادی می‌باشد و در وعده سحر می‌توان از نان، پنیر، گردو، سبزی، شیر و خرما استفاده کرد، خوردن میوه‌هایی از قبیل هلو، زردآلو، سیب و گلابی نیز بسیار مفید است، همچنین مصرف حبوبات و مایعات در سحر توصیه می‌شود.
وی ادامه داد: در فصل تابستان به علت گرمای زیاد هوا و تعریق بسیار، بهتر است از شربت‌هایی مثل خاکشیر و آبلیمو استفاده کرد. خوردن غذاهای پرفیبر مثل میوه‌ها و سبزیجات و غلات سبوس دار مانند نان سنگک و نان جو نیز بسیار سودمند است، زیرا گرسنگی و تشنگی را به تعویق می‌اندازد.
به گفته کیوانمرز، در سحری از خوردن غذاهای سنگین و حجیم خودداری شود، زیرا باعث احساس سنگینی و مشکلات گوارشی در چند ساعت اولیه روز می‌شود. از مصرف غذاهای شور و پرسدیم مانند انواع شور و کنسرو و سوسیس و کالباس و . . . در سحری اجتناب کنید، زیرا باعث تشدید احساس تشنگی در طول روز خواهد شد.
این کارشناس تغذیه توصیه می کند وعده افطار را با آرامش و به دور از عجله میل کنیدو بهتر است با مایعات ولرم، خرما یا عسل باز شود و خوردن نان، پنیر، گردو و انواع سوپ های سبک و ساده از قبیل سوپ سبزیجات نیز توصیه می‌شود.
وی با اشاره به این مهم که در فاصله بین افطار و سحر حداقل ۸ لیوان آب و مایعات نوشیده شود، افزود: در وعده شام خوردن گوشت قرمز کم چرب که به‌صورت آب‌پز یا بخار پز تهیه می‌شود و گوشت‌های سفید توصیه می‌شود و حتما در کنار غذا از سالاد و سبزیجات استفاده گردد.
همچنین از نظر وی بهترین زمان ورزش برای ورزشکاران در ساعات اولیه روز می‌باشد و زمان ورزش به اندازه‌ای باشدکه بعد از تمرین دچار بی‌حالی و افت قند نشوند. از ورزش در جاهای گرم و مرطوب دوری و برای جلوگیری از گرمازدگی از پوشیدن لباس‌های تنگ و نایلونی خودداری شود و فاصله بین افطار و شام نیز زمان مناسبی برای ورزش است ، به‌طوریکه در حین ورزش و بعد از آن نوشیدن آب و مایعات فراموش نشود.

تاريخ  ارسال:سه شنبه 24 تير 1393 - 14:06

کد:10259-1403





پيوندهاي مرتبط



تازه هاي علمي


آگهي و تبليغات









نظرات و پيشنهادات



فرم خام ارزیابی



پوستر دوره هاي آموزشي


کليه حقوق خبری و تصويری متعلق به هيات پزشكي ورزشي استان تهران می باشد.