فارسی | English


 

به هیات پزشکی ورزشی استان تهران خوش آمدید            

   سه شنبه 24 ارديبهشت 1403


رهبر معظم انقلاب 99 را سال "جهش تولید" نامگذاری کردند.








دوره های آموزشی


دوزه آموزشی آنلاین " باید ها ونبایدها ی مقابله با کرونا "برگزار گردید

کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان تهران این دوره آموزشی را به صورت رایگان برای عموم برگزار نمود


دوره آنلاین برخورد با اورژانس های پزشکی درمیادین ورزشی ۲

به گزارش کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان تهران دوره اول برخورد با اورژانس های پزشکی درمیادین ورزشی با استقبال ورزشکاران ومربیان برگزار گردید


باید ها ونبایدهای مقابله با کرونا

کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان تهران درنظر دارد دوره آنلاین باید ها ونباید ها ی مقابله با کرونا را در ۲۰ ام اردیبهشت ماه سال جاری ساعت ۱۶ الی ۳۰ /۱۷ رایگان برگزار نماید .



 آرشیو دوره های آموزشی


مطلب روز


شناخت ویروس کرونا

کرونا ویروس یک واحد ژنتیکی عفونی است


پرمعناترین لایه شخصیت هرفرد"هسته روان شناختی" است.

شخصیت یک فرد با سه لایه مشخص نشان داده می‌شود. سطحی‌ترین آن "رفتار وابسته به نقش" فرد دراجتماع است. اما عمیق‌ترین و پرمعناترین لایه "هسته روان شناختی" است.



آمار بازديد


 

.


خشونت و پرخاشگری در ورزش (قسمت اول)

خشم قویترین ویکی از مهمترین احساسات و عواطف انسان است و یک نوع احساس هیجانی طبیعی( ونه لزوماً سالم ) در برابر شرایط ناخواسته و نا مطلوب است.
به عبارت دیگر، هر چیزی که به منزله تهدیدی برای جان و سلامتی فرد تلقی شود و یا سدی در برابر نظرات، خواسته ها و یا امیال و نیازهای فرد ایجاد کند و یا مالکیت، ارزش ها، احساسات و یا حرمت نفس شخص را زیر سوال ببرد و یا خدشه دار کند و یا در کل، چیزها بر وفق مراد نباشند باعث بوجود آمدن خشم ( احساس ) و یا عصبانیت ( رفتار خشونت آمیز) در فرد می شود.
پرخاشگری در ورزش
ورزش سرشار از زیبایهاست . اجرای ماهرانه ورزشکاران در میدان ورزش زیبایی ها را می آفریند که تماشاگران و علاقمندان به ورزش را به وجد می آورد . تماشاچیان همیشه برای لذت بردن از زیباییهای ورزش به ورزشگاه ها وسالنهای ورزشی رو می آورند وحضور آنها موجب دلگرمی و افزایش انگیزه ورزشکاران می شود . اما صحنه زیبای رقابت ورزشی گاه توسط ورزشکاران به زشتی می گراید و با خشونت و پرخاشگری آلوده می شود . تاکید بیش از حد به برد و نتیجه ،تاثیرپذیری از مربیان و ورزشکاران پرخاشگر ،انگیختگی بیش از حد و گاهی فشار مطبوعات ورسانه های تصویری از علل بروز خشونت و پرخاشگری در مسابقات ورزشی است.به هر حال موارد خشونت و پرخاشگری در میان ورزشکاران و تماشاچیان رو به افزایش به حدی است که توماس توتکر یکی از روانشناسان ورزشی گفته است :( بیشتر اوقات رقابت های قهرمانی به جنگ تبدیل شده است)
خشونت و پرخاشگری را از این منظر که در چهار چوب روابط متقابل اجتماعی نیاز به تعریف دارند می توان پدیده های اجتماعی تلقی کرد. این پدیده ها با توجه به مکان، زمان و متغیرهای اجتماعی مانند سن، جنس، نژاد، قومیت، طبقه اجتماعی و خرده فرهنگ های گوناگون در هر جامعه شکل های متفاوتی به خود می گیرد. در عرصه فعالیت های ورزشی سه سطح برای بررسی و تحلیل خشونت و پرخاشگری ملاحظه می شود:
1- خشونت و پرخاشگری ورزشکاران در مسابقات و رقابت های ورزشی
2- خشونت و پرخاشگری تماشاچیان و طرفداران تیم های ورزشی علیه ورزشکاران
3- خشونت و پرخاشگری تماشاچیان رویدادهای ورزشی که در قالب هواداری از تیم های ورزشی بر علیه یکدیگر و گاه اموال و دارایی های عمومی انجام می شود.
- در قسمت دوم این مقاله به تحمل و تقبل پیروزی و شکست و برخی راه‌های کاهش خشونت و پرخاشگری در ورزش پرداخته خواهد شد.

هوشنگ اسماعیلی



تاريخ  ارسال:چهارشنبه 11 شهريور 1394 - 12:16

کد:10478-1403





پيوندهاي مرتبط



تازه هاي علمي


آگهي و تبليغات









نظرات و پيشنهادات



فرم خام ارزیابی



پوستر دوره هاي آموزشي


کليه حقوق خبری و تصويری متعلق به هيات پزشكي ورزشي استان تهران می باشد.