فارسی | English


 

به هیات پزشکی ورزشی استان تهران خوش آمدید            

   دوشنبه 16 ارديبهشت 1403


رهبر معظم انقلاب 99 را سال "جهش تولید" نامگذاری کردند.








دوره های آموزشی


دوزه آموزشی آنلاین " باید ها ونبایدها ی مقابله با کرونا "برگزار گردید

کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان تهران این دوره آموزشی را به صورت رایگان برای عموم برگزار نمود


دوره آنلاین برخورد با اورژانس های پزشکی درمیادین ورزشی ۲

به گزارش کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان تهران دوره اول برخورد با اورژانس های پزشکی درمیادین ورزشی با استقبال ورزشکاران ومربیان برگزار گردید


باید ها ونبایدهای مقابله با کرونا

کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان تهران درنظر دارد دوره آنلاین باید ها ونباید ها ی مقابله با کرونا را در ۲۰ ام اردیبهشت ماه سال جاری ساعت ۱۶ الی ۳۰ /۱۷ رایگان برگزار نماید .



 آرشیو دوره های آموزشی


مطلب روز


شناخت ویروس کرونا

کرونا ویروس یک واحد ژنتیکی عفونی است


پرمعناترین لایه شخصیت هرفرد"هسته روان شناختی" است.

شخصیت یک فرد با سه لایه مشخص نشان داده می‌شود. سطحی‌ترین آن "رفتار وابسته به نقش" فرد دراجتماع است. اما عمیق‌ترین و پرمعناترین لایه "هسته روان شناختی" است.



آمار بازديد


 

.


نکات مهم در خصوص تغذیه ورزشکاران در ماه مبارک رمضان

در ماه مبارک رمضان نیز مانند همیشه پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلی غذایی (نان و غلات، میوه ها، سبزیجات و گوشت و حبوبات) ضروری است.
با رعایت تنوع و تعادل در مصرف غذا نیازهای تغذیه ای شامل آب و املاح، ویتامینها و پروتئین، انرژی مورد نیاز بدن ورزشکاران تامین می شود بنابراین توصیه می شود ورزشکاران روزه دار مانند زمانی که روزه نیستند سه وعده غذا بخورند که این وعده ها شامل افطار شام و سحر می باشد بهتر است غذای مصرفی در وعده سحری خصوصیات و ویژگی وعده ناهار سبک را داشته باشد تا از ایجاد گرسنگی در طول روز پیشگیری شود.
هنگام سحر از خوردن غذاهای پر چربی خودداری شود زیرا غذاهای پر چرب باعث ایجاد تشنگی شدید می شوند مصرف مواد قندی و شیرینی زیاد نیز هنگام سحر باعث افزایش ناگهانی هورمون انسولین در خون می گردد و خیلی سریعتر دچار احساس گرسنگی و ضعف می شوند. بنابراین توصیه این است که هنگام سحر از غذاهای پرفیبر مانند میوه ها و سبزیها استفاده کنید مواد غذایی پرفیبر آب زیادی در خود جذب می کنند و احساس تشنگی را به تعویق می اندازند و مانع یبوست می شوند در هنگام سحر از خوردن چای زیاد اجتناب کنید زیرا چای مدر است و باعث از دست دادن آب بدن می شود. خوردن غذاهای پروتئینی مثل گوشت و تخم مرغ باعث احساس سیری بیشتر می شود و مصرف کربوهیدراتهای پیچیده مثل برنج و نان و ماکارونی برای تامین ذخایر گلیکوژنی در این وعده توصیه می گردد.
در وعده افطار پس از ساعات طولانی گرسنگی و تشنگی افت سطح قندخون را داریم و تمایل زیادی برای مصرف مواد شیرین وجود دارد. بهترین گزینه ها برای وعده افطار آب ولرم یا شیر ولرم همراه با چند عدد خرما یا کشمش نان، پنیر، سبزی، گردو، سوپ و فرنی می باشد.
بهتر است از خوردن غذاهای پر ادویه و فست فود و زولیبا و بامیه و حلوا و شعله زرد در وعده های ماه رمضان پرهیز کرد بهترین زمان برای مسابقه و تمرین 1/5 الی 3 ساعت بعد از خوردن افطار می باشد که این زمان بستگی به حجم و نوع مواد غذایی مصرفی دارد مثلا غذاهای پرچرب زمان بیشتری برای هضم نیاز دارند.
در فاصله زمانی سحر تا افطار بهتر است از انجام ورزشهای سنگین پرهیز شود.
بعد از ورزش می توان یک وعده شام سبک مصرف کرد که می تواند شامل سوپ و آش و میوه و سالاد باشد.
لاله کیوانمرز
مسئول کمیته تغذیه هیأت پزشکی ورزشی استان تهران

تاريخ  ارسال:شنبه 6 خرداد 1396 - 12:02

کد:33704-1403





پيوندهاي مرتبط



تازه هاي علمي


آگهي و تبليغات









نظرات و پيشنهادات



فرم خام ارزیابی



پوستر دوره هاي آموزشي


کليه حقوق خبری و تصويری متعلق به هيات پزشكي ورزشي استان تهران می باشد.